Uitnodiging proeflessen en blokfluitlessen!

Bij de Koninklijke Harmonie van Horst kun je op een leuke manier leren om muziek te maken!
Je kunt je ook opgeven voor 3 gratis proeflessen zodat je kunt ervaren of muziek maken ook écht iets voor jou is! Hieronder staan de instrumenten waar je uit kunt kiezen.

Proeflessen: Waar en wanneer?

Onze proeflessen worden waarschijnlijk gegeven in het leslokaal van de harmonie in (na schooltijd). Als je je aangemeld hebt, krijg je nog bericht waar en wanneer de lessen precies zijn.

Blokfluitles

Na de zomervakantie starten we weer met blokfluitlessen. Ideaal voor kinderen vanaf 6 jaar om spelenderwijs met muziek in aanraking te komen.

Wat kosten de proeflessen? Niks!

De 3 proeflessen zijn gratis! De blaasinstrumenten en trommels zijn eigendom van de harmonie en je mag deze gebruiken gedurende de tijd van de proeflessen. Als je veel zin hebt om méér lessen te volgen dan kun je, als de proeflessen voorbij zijn, je opgeven voor de normale muzieklessen bij de harmonie.

Muziekles

Ben je iets ouder of denk je al meteen op een ‘echt’ instrument te kunnen beginnen, dan geven we voor alle instrumenten ook gewone muzieklessen. Deze muzieklessen kosten het eerste half jaar € 133,- en voor een heel jaar € 260,-.

Heb je vragen?

Laat het ons weten via ons contactformulier en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Opgave proeflessen

Vul hieronder het formulier in, en we zullen zo spoedig mogelijk reageren.

Onze sponsoren

Wil je deze vereniging een steuntje in de rug geven en zelf mee profiteren van de leuke activiteiten.
Neem dan contact op met sponsoring via het contact formulier.

• Interchalet logo
  • Vissersolie logo