Proeflessen en blokfluitlessen!

Bij de Koninklijke Harmonie van Horst leer je op een leuke manier muziek maken. Ben je benieuwd of muziek maken ook iets voor jou is? Je kunt je opgeven voor 3 gratis proeflessen op een instrument naar keuze. Deze proeflessen zijn geheel vrijblijvend.

Proeflessen: Waar, wanneer, hoe?

Onze proeflessen worden na schooltijd gegeven in het leslokaal van de Koninklijke Harmonie van Horst. Dat bevindt zich in het Dendron Junior College in Horst. De 3 proeflessen zijn gratis en vrijblijvend. De eerstvolgende proeflessen zullen plaatsvinden in de maand mei. De blaasinstrumenten en slagwerkinstrumenten zijn eigendom van de vereniging. Je mag deze gebruiken gedurende de tijd van de proeflessen. Als je na de proeflessen nóg meer muzieklessen wil volgen, kun je je aanmelden als lid en starten met de muziekopleiding.

Blokfluitles

De basis van ons muziekonderwijs begint met blokfluitlessen. Wil je graag blokfluit leren spelen? Aanmelden gaat per half jaar. Het is mogelijk om in september of in februari te starten. Het lesgeld bedraagt €30,- per half jaar, inclusief de blokfluit en het lesboek.

Muziekles

Ben je iets ouder of denk je al meteen op een ‘echt ’instrument te kunnen beginnen? We bieden op alle instrumenten die onze vereniging rijk is individuele muzieklessen aan. Deze muzieklessen kosten het eerste jaar €310,-, nadien € 410,- per jaar.

Verder Lezen?

Wil je meer weten over onze opleiding? Lees hier verder.

Heb je vragen?

Laat het ons weten via ons contactformulier en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Opgave proeflessen

Vul hieronder het formulier in, en we zullen zo spoedig mogelijk reageren.

Onze sponsoren

Wil je deze vereniging een steuntje in de rug geven en zelf mee profiteren van de leuke activiteiten.
Neem dan contact op met sponsoring via het contact formulier.

• Foxxl logo

De lange Horst