Mannie Beckers

Vol enthousiasme dirigeert vanaf januari 1999 Mannie Beckers het jeugdorkest.
Anno 2010 is Mannie aangesteld als Hafa coördinator, docent koper, dirigent samenspel en theoriedocent van het Kunstencentrum Venlo.
Ook is hij dirigent van Muziekvereniging Tienray en van het jeugdorkest van de Koninklijke Harmonie St. Caecilia te Blerick.

Mannie Beckers
Historie

In 1985 is het jeugdorkest opgericht door de toenmalige dirigent van het groot orkest, de heer Harry Cober. Helaas kon de eerste dirigent van het jeugdorkest dit jubileum niet meemaken; Hij is enkele jaren geleden op veel te jonge leeftijd overleden. Na Harry Cober hebben de volgende dirigenten kortere of langere tijd het jeugdorkest geleid; Piet van Kempen, Frans Lommen en Steven Walker. AL geruim 16 jaar geeft Mannie elke week met veel plezier en op inspirerende wijze leiding aan de jeugdige muzikanten van het jeugdorkest. Mannie stelt zich hieronder zelf voor.

Het Jeugdorkest bestaan uit ca. 35 personen met een gemiddelde leeftijd van 14 jaar. Bij concerten wordt het jeugdorkest aangevuld met leden van het grote orkest.

Repetitie tijden

REPETITIE LOKATIE