Drums Around the World Logo

De slagwerkgroep van de Koninklijke Harmonie van Horst presenteert

Drums Around the World Festival Edition

Op zaterdag 8 oktober 2022 vindt voor de derde keer Drums Around The World plaats. Na de wereldreis in 2012 en de droomreis in 2017 wordt het Gasthoês deze keer omgetoverd tot een heus festival.

U zult opgaan in een complete festivalervaring waarbij alle facetten van een modern festival en slagwerk aan bod komen. Denk aan de grote podia met natuurlijk pop, rock en dancemuziek, maar ook aan kleinere podia met bijvoorbeeld singer songwriters, een silent disco of theater.

Tijdens deze show wordt de slagwerkgroep bijgestaan door zowel regionale als nationale gastartiesten. Deze worden binnenkort aangekondigd op www.harmonievanhorst.nl en onze social media. Dus houd dit in de gaten!

Alles bij elkaar belooft het een spectaculaire slagwerkavond te worden waarin u zich geen moment zult vervelen. Kom eindelijk weer eens genieten van een heerlijke avond uit. U zult ogen en oren tekort komen.

Wij hopen u te mogen ontvangen in het vernieuwde Gasthoês bij Drums Around The World - Festival Edition! Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van 't Gasthoês.

De slagwerkgroep

De Slagwerkgroep van de Koninklijke Harmonie van Horst is een enthousiaste club mensen van jong tot oud. Ons jongste lid is 12 jaar, ons oudste 59. We tellen zo’n 15 slagwerkers en enkele leerlingen in opleiding. Elke repetitie wordt ernaar gestreefd zo goed mogelijk te repeteren en genoeg te lachen. Een gezonde combinatie van gezelligheid en kwaliteit is waar wij voor staan. Dat is ook te zien en te horen als we op het podium staan.

Zo geven we uitdagende shows zoals Drums around the world en zoeken we de samenwerking op met artiesten en slagwerkgroepen uit de regio. We combineren concertwerken met popmuziek, soms gearrangeerd door onze eigen leden. In combinatie met leuke uitstapjes proberen we iedereen voldoening te geven aan zijn/haar hobby.

De huidige slagwerkgroep is opgericht in 1937, toen nog als klaroenkorps. Het vroegere zeer gerenommeerde klaroenkorps van de Koninklijke Harmonie is, na afscheid te hebben genomen van de klaroenen, uitgegroeid tot de huidige slagwerkgroep.

't Gasthoês
Gasthuisstraat 25